World Cup 2024

Lokalt kval i Göteborg pågår 1:a Juni- 30:e September

Dagar
Timmar
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

För er som älskar att tävla!

Prison Island finns här för er som älskar att utmana er själva och varandra. Därför har vi från och med 2023 en årlig världsturnering där deltagarna från hela världen får chansen att mäta sig emot varandra och se hur långt i turneringen de kan ta sig. Det bästa är att alla sinnen sätts på prov på Prison Island så vem som helst kan vinna och nästan vem som helst kan delta. Se om ni har vad som behövs för att kvala och läs mer nedan!

Video kommer snart

Ni 3 mot världen!

Platser för deltagande länder, karta

"If you are considering participating in the competition, just do it! It was easily one of the best experiences of our lives regardless of the win"

För att delta krävs 3 lagmedlemmar där deltagarna måste vara minst 15 år. Man kan alltså inte vara exempelvis 2 eller 4 lagmedlemmar.

Allt man behöver göra för att kvala in är att boka en tid under kvalperioden. Vi hjälper er på plats med registrering av erat försök i receptionen. De särsklida regler som gäller för tävlingen går att läsa här.

Prison Island tar inga extra avgifter för spel relaterade till tävlingen om man går vidare.


Intresseanmälan.
Bokningarna öppnar närmre kvalperioden. Men om du redan nu är intresserad så kan du göra en intresse anmälan genom att informera oss på sofie@prisonisland.nu. Då kommer vi att skicka mer information kring tävlingen när bokningarna öppnar.

Påbörja Bokningen

Kan avbokas senast 24 innan bokad tid via bokningsbekräftelsen.