PRISON ISLAND, AKTIVITETER FÖR FÖRETAG

Sätt kollegorna på prov!

Prison Island är en fängslande upplevelse, men om du letar efter en plats att låsa in dina kollegor på så har du tyvärr hittat fel. Här är det samarbetsförmågan som sätts på prov! Vad gör ditt team när de har ett mål men ingen karta? Det får du reda på hos oss! Målet är enkelt, slå motståndarlagen genom att samla så mycket poäng som möjligt. Men hur? Ja, det är precis det som är frågan…

38 utmaningar, 0 instruktioner

På Prison Island väntar 38 celler, var och en med en unik utmaning att knäcka. Somliga är fysiska, vissa är tankenötter, ingen är så enkel som den ser ut, men för att klara alla så kommer ni att behöva samarbeta och utnyttja varandras styrkor för att kunna utvinna maximal produktivitet av tiden och vinna över de andra lagen! Prison Island är perfekt för att svetsa samman team och lära sig om varandras styrkor och roller i samarbetsrocessen.

Ett paket för varje tilfälle

På Prison Island Göteborg har vi flera paket för företag anpassade efter era ändamål och önskemål. Om ni saknar något i utbudet eller undrar något så är ni självklart varmt välkomna att fråga oss.

 • Konferens paketet
  Välj mellan hel och halvdags konferens. Här ingår allt ifrån rum till mat och vi ser även till att hjälpa er med alla era önskemål från teknik till sittning.
 • Teambuilding paketet
  Teambuilding paketet är perfekt för kortare sessioner där man får tillgång till konferensrum innan spelet.
 • Afterwork paketet
  Ska ni komma hit direkt efter jobbet? Då passar afterwork paketet perfekt. Här ingår enklare mat och man kan välja att få tillgång till ett rum där man kan umgås en stund innan spelet.
 • Enbart spel
  Kanske har ni konferans i närheten och vill bryta av med en rolig och givande aktivitet? Eller räcker det med just en rolig aktivitet som argument för att komma hit? Det tycker i alla fall vi. I detta paketet ingår endast speltid, välj mellan 1-4 timmar och kom hit och kör!

ENBART SPEL

 

Enbart spel, inget mer, inget midre! Förutom en genomgång och väldigt mycket kul!

 

AFTERWORK

 

Ta med kollegorna på eran roligaste aktivitet hittills! Här finns möjlighet att lägga till mat och eget rum.

 

TEAMBUILDING

 

Spetsa teambuilding dagen med en aktivitet där ni får möjlighet att sätta ert samarbete på prov när ni tillsammans tacklar utmaningar ni aldrig tidigare stött på.

 

KONFERENS

 

Samla hela företaget för en fantastisk och givande hel eller halvdag hos oss! Vi hjälper er gärna med alla behov.